Delbetaling.dk - Køb på afbetaling online

Computer på afbetaling

Køb computer på afbetaling og tilbehør til computere på afbetaling online i 62 shops. Alt i bærbar, stationær, Windows-computer såvel som Apple-computer: MacBook, iMac, iPad og andre tablets m.fl. Tjek alle butikkerne herunder, eller læs mere om mulighederne her.

Søg efter butik
Tag venligst forbehold for eventuelle fejl og mangler.

Hvorfor købe ny computer på afbetaling?

Indrømmet, en ny computer koster sjældent kun en lille smule. Der skal nogle tusind kroner op af lommen, og er du i en situation, hvor du skal bruge en computer her og nu, men mangler pengene, så kan køb af computer på afbetaling/delbetaling være en af måderne, hvorpå det kan lykkes dig at få råd. Med afbetaling skal du blot afdrage et mindre beløb hver måned over en periode, indtil du har afbetalt for den fulde pris. Dette gør, at folk som studerende - eller bare andre, der ikke lige har råd - netop kan få råd til selv en dyr computer. Husk dog altid at tjekke andre muligheder, inden du beslutter dig for en afbetalingscomputer, da det i mange tilfælde kan betale sig eksempelvis at spare pengene op, låne dem eller noget tredje.

Valg af computer

Du har sikkert allerede besluttet dig for hvilken type computer, du vil have - altså om det skal være en bærbar, stationær eller en tablet. Men hvad skal du ellers vide, så du kan få den helt rette?

Der er rigtig meget, du kan tage stilling til, når du vælger en ny maskine. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du skal tage stilling til alt. Det er primært de mest garvede, som virkelig går i dybden med den slags. Som nybegynder eller mindre erfaren inden for computerkøb, er der dog en række specifikationer, du som minimum bør have noget kendskab til.

Dit valg afhænger af, hvad du skal bruge computeren til. Skal du game på den, så har du sikkert allerede en masse viden på området, og hvis du ikke har, så bør du gå efter en kraftig pc med et godt grafikkort. Er der nogle bestemte spil, din maskine skal kunne trække, kan du kigge på kravene for de enkelte spil, og sammenligne med computerens specs (specifikationer).

Er du på udkig efter en studie-pc, som kan være din følgesvend i flere år, mens du går i skole eller er under uddannelse, så er kravene ikke nødvendigvis så høje. I nogle tilfælde kan du faktisk nøjes med eksempelvis en Chromebook, som kører med Googles Linux-baserede styresystem, hvor stort set alt klares i skyen. Men igen, det kommer selvfølgelig også an på, hvad du læser.

Processorkraft og RAM er nogle af de væsentligste specifikationer, som du bør kende til. Jo højere, jo bedre; det giver sig selv. Ved du ikke nok om disse ting selv, kan det på det varmeste anbefales at "udnytte" en computernørd i dit netværk. De fleste kender en computernørd :) Spørg vedkommende til råds. Og hvis du ikke kender en personligt, så forsøg at bruge nogle it-relaterede fora, såsom Eksperten.dk, hvor du kvit og frit kan spørge folk til råds. Selvfølgelig kan du også rette henvendelse til den butik, du handler hos.

Dette var blot nogle overordnede tips. Ved du ikke noget om emnet, så brug andres viden. Det kan virkelig betale sig.

Her er nogle gode videoer om valg af computer

Rentefri computer - Afbetaling uden renter

Er du på udkig efter en ny computer ved køb på afbetaling, giver det også mening at kigge efter en computer med rentefri afbetaling eller i det mindste med mindst mulige ekstra omkostninger. Flere butikker tilbyder gode deals på computere, som du kan afdrage på månedligt - og det hvad enten du skal bruge en stationær pc, bærbar eller tablet.

Bærbar computer på afbetaling

Er du på udkig efter en god bærbar på afbetaling, så skal du ikke lede længere. Vi lister ikke kun webshops med stationære, men også bærbare pc'ere, der med stor garanti kan dække netop dine behov. Hvad enten du skal bruge en studiecomputer, arbejdscomputer, gaming-bærbar eller noget helt fjerde.

Apple Mac på afbetaling

Mac på afbetaling? Hvad enten du er på udkig efter en bærbar MacBook på afbetaling, en iPad eller en stationær iMac eller Mac mini, så kan du finde det her. Apple er verdenskendte for sine lækre designede computere, som er både brugervenlige og kraftige. De er dog også kendte for ikke at være helt billige - til gengæld får du så også rigtig meget for pengene. Og grundet prisen er der også flere, der vælger at købe via finansiering; det er der ikke så meget at sige til. Tag et kig på vores butiksoversigt for at finde den rette Mac.

Stationær computer på afbetaling

Er du ikke så meget til det bærbare, men hellere vil have en stationær/desktop på afbetaling, så skal du ikke lede længere. I vores oversigt finder du butikker med mange forskellige stationære pc'ere til både små og store priser.

Tablet-computer på afbetaling

De fleste hjem har efterhånden en tablet-pc, og har du ikke råd til en her og nu, kan det være en mulighed at afbetale dig fra din nye tablet. Som andre elektroniske apparater kan tablets koste alt fra nogle hundrede kroner til flere tusind. Skal du have en ny iPad-model, så bliver det ikke helt billigt. Men med en afdragsordning kan det blive ganske overkommeligt, da du kun betaler et fast beløb hver måned.

Billig computer på afbetaling

Det er nemt at finde en billig pc på delbetaling. Via vores oversigt kan du finde 62 shops, der har computerrelaterede produkter, hvoraf flere af dem også har prisbilligere pc'ere.

Gamer-computer på afbetaling

Er du gamer, og har du svært ved at få råd til dit nye monster af en gamer-computer? Afbetaling kan være en løsning. Computere til gaming kræver en god del power - og et rigtig godt grafikkort. Særligt sidstnævnte kan koste løbe op i mange penge. Med en afbetalingsordning kan du nemt få råd til selv en meget kraftig gaming-computer med et super grafikkort samt godt med RAM og processorkraft.

Computertilbehør på afbetaling

I de butikker, som vi du finder på vores side, finder du ikke kun computere, men også tilbehør til deslige. Måske er du på udkig efter en ny printer på afbetaling? Eller hvad med nogle computerhøjtalere eller en ny computerskærm til din stationær? Der findes masser af forskelligt computertilbehør, og du finder det i flere af de butikker, vi har i vores oversigt øverst på denne side.